logo
 
KNX

KNX is de wereldwijde standaard voor alle toepassingen rond woning- en gebouwautomatisering. Deze standaard definieert hoe apparaten met elkaar moeten communiceren waardoor installaties kunnen worden gebouwd met componenten van verschillende fabrikanten.

De product-certificatie - zichtbaar d.m.v. het KNX-logo - garandeert systeem-compatibiliteit en functionele samenwerking tussen de componenten. De standaard garandeert dat een aanwezigheidsdetector van een fabrikant een verlichtingsdimmer van een andere fabrikant kan aansturen.

Centraal in het KNX-systeem staat de ETS-configuratietool. Met deze software kan u als installateur de functies van elke component configureren en bepalen hoe triggers en gegevens worden doorgegeven.

Dankzij de combinatie van prestaties, esthetische kwaliteiten en gebruikscomfort bieden we met ons KNX aanbod een geoptimaliseerd antwoord aan de behoeften van uw klanten.

KNX

Eén aanbod,
vier designs

De bedieningselementen zijn in 4 verschillende decoratieve uitvoeringen verkrijgbaar, waardoor u niet alleen op de beste prestaties maar ook op optimale esthetische kwaliteiten kunt rekenen. Een design om perfect te combineren met onze vlakke stopcontacten.

Meer info

KNX

Eén KNX mechanisme voor 1, 2, 3 of 4 bedieningen

De bedieningselementen zijn verkrijgbaar in 3 verschillende decoratieve uitvoeringen. De status LEDs zijn instelbaar in 12 verschillende kleuren.

Voor alle ETS-files kan u terecht op ecataleg.be

Andere uitvoeringen zijn mogelijk met temperatuursensor, etikettenhouder en aanraaktoetsen.

 

Ontdek hier ons schakelmateriaal
Ontdek hier onze digitale thermstaat

BTicino KNX

Maak een afspraak in de Concept Store

Komt u graag eens een kijkje nemen in onze concept store? Laat hieronder uw gegevens achter en wij contacteren u voor een vrijblijvende afspraak.