logo
 
Batibouw 2019

BTicino en Legrand trekken resoluut de kaart van de geconnecteerde woning

Met de oplossingen die er worden gepresenteerd spelen we eens te meer onze grote troef uit: intuïtieve, easy technologie in een elegant design. Alle oplossingen voor de geconnecteerde woning creëren een meerwaarde op vlak van functionaliteit, informatie en interactie. Het product in de kijker is Valena Next with Netatmo, het eerste volledig geconnecteerde schakelmateriaal op de markt.

DATA
Van donderdag 21 februari tot en met zondag 3 maart 2019

STAND BTicino
Hal 9, stand 206

PLAATS
Brussels Expo: Belgiëplein 1 - 1020 Brussel

TICKETS 
Professionele dagen 40€ 
Groot publiek 12,5€ (online 10,5€)

Meer info surf naar www.batibouw.com

OPENINGSUREN

PROFESSIONELE DAGEN*
Donderdag 21-02-2019:
10.00 > 18.30
Vrijdag 22-02-2019:
10.00 > 21.00

DAGEN VOOR PARTICULIEREN
Zaterdag 23/02 t/m zondag 3/03/2018:
10.00 > 18.30
Nocturne donderdag 28/02: 10.00 > 22.00

*Exclusief voorbehouden aan de professionele bezoekers.

De geconnecteerde woning staat allang niet meer in de verre of zelfs nabije toekomst, maar is een project dat vandaag steen voor steen en in snel tempo wordt opgetrokken.

COMFORT
VALENA NEXT WITH NETATMO

Binnen het thema comfort presenteert Legrand Valena Next with Netatmo . Deze oplossing maakt van elke klassieke elektriciteitsinstallatie een geconnecteerd systeem zonder dat daarvoor ook maar de minste aanpassing moet gebeuren aan de bestaande bekabeling of enige software moet worden geïnstalleerd. Wie kiest voor Valena Next with Netatmo, kiest voor draadloze, flexibele én betaalbare connectiviteit. Een intuïtief systeem dat, in combinatie met de gratis Home + Control app zorgt voor controle over de woning, thuis en vanop afstand. Scenario’s kunnen gepersonaliseerd worden, bedieningen kunnen op elk moment worden verplaatst en de geconnecteerde installatie kan in functie van budget of een veranderde gezinssituatie geleidelijk worden uitgebreid.

VEILIGHEID
CLASSE 300

Classe 300 is de geconnecteerde videofoon van BTicino die bijdraagt aan meer veiligheid in en om het huis. Deze binnenpost haalt het beste uit het vertrouwde BTicino-tweedraadssysteem en de koppeling naar de smartphone. Is de eindgebruiker thuis connecteert de videofoon met het lokaal netwerk via Wi-Fi. Een cloudservice zorgt via de router en het 3/4G-netwerk voor verbinding buitenshuis. Zo weten bewoners altijd en overal wie aan de voordeur staat, of ze nu thuis zijn of niet.

ENERGIE
SMARTHER

Ook bij Smarther, de slimme thermostaat van BTicino met geïntegreerde Wi-Fi, is van complexiteit geen sprake. Dankzij de intuïtieve bediening volstaat het de thermostaat aan te raken om de verwarming of koeling te activeren of aan te passen. Het toestel biedt continue connectiviteit in een modern design. Voor een slim verwarmingsbeheer kunnen programma’s op maat worden ingesteld in enkele eenvoudige stappen. Daarvoor is er de applicatie, die de temperatuur lokaal of vanop afstand stuurt via de smartphone.

ENTERTAINMENT
NUVO

Het muziekdistributiesysteem NUVO® zorgt voor de beste geluidskwaliteit in alle kamers van de geconnecteerde woning. Het systeem wordt verbonden met het netwerk via Wi-Fi of kabel. De NUVO® app voor smartphone en tablet is eenvoudig te bedienen en stuurt intuïtief de players en luidsprekers aan, waar in huis die zich ook bevinden. Entertainment van de bovenste plank met dit systeem, dat compatibel is met digitale muziekservices, internetradio’s en de persoonlijke muziekbibliotheken van de bewoners in het netwerk.

Maak een afspraak in de Concept Store

Komt u graag eens een kijkje nemen in onze concept store? Laat hieronder uw gegevens achter en wij contacteren u voor een vrijblijvende afspraak.

 
1 Start 2 Complete