logo
 
Batibouw 2020

Jouw specialist in Smart Home

De Legrand Group neemt met zijn merken Legrand, Netatmo en BTicino een leidende rol in de smart home revolutie.
Op Batibouw 2020 tonen we dan ook een aantal belangrijke smart home innovaties

Recente technologieën als virtuele assistenten en IoT (Internet of Things) hebben nieuwe mogelijkheden aangereikt om de performantie en gebruiksvriendelijkheid van de Legrand smart home oplossingen verder te optimaliseren. Want hoewel Internet of Things een recente ontwikkeling is, zijn er intussen al ruim 50 miljard IoT-objecten in de wereld.

Benieuwd hoe jij van je woning een slimme woning kan maken?
Bezoek onze stand op Batibouw en ontdek alle mogelijkheden.

Waag zeker ook jouw kans
aan het rad!

Misschien vertrek jij naar huis
met een geconnecteerde oplossing op zak.

Tombola Child Focus, K.B. III/42/3447365

Batiboouw 2020

DATA
Van zaterdag 29 februari tot en met zondag 8 maart 2020

STAND BTicino
Hal 9, stand 214

PLAATS
Brussels Expo: Belgiëplein 1 - 1020 Brussel

TICKETS
15 € (online 13,5€)

Meer info surf naar www.batibouw.com

OPENINGSUREN

Weekend: 10u00 tot 18u30

Weekdagen: 12u00 tot 20u30

Nocturne op donderdag 05/03: 12u00 tot 22u30

De smart home technologie van Legrand is niet alleen geschikt voor nieuwbouw en verbouwingen, maar kan ook in bestaande systemen worden ingepast

COMFORT

De Home + Control app (beschikbaar voor Android- en Apple iOS-apparaten) laat je toe om alle systemen in de woning op een intuïtieve en gepersonaliseerde manier te bedienen. Zo kan je je smartphone gebruiken als videoparlofonie systeem om op bezoekers te reageren en/of om ze binnen te laten, ook als je zelf niet thuis bent. En dankzij de koppeling met de virtuele assistenten van Apple, Google en Amazon kun je het systeem ook bedienen als je je handen even niet vrij hebt.

BTicino videofonie

ENERGIE

Door de intelligente aansturing van de verwarmingssystemen en verlichting kan een opmerkelijke energiebesparing gerealiseerd worden. Bovendien kan je het energieverbruik van je woning – dagelijks of op maandbasis – monitoren met de Home + Control app.

VEILIGHEID

Slimme camera’s, rookdetectors en alarmsystemen helpen om de veiligheid van je woning te verbeteren. In geval van inbraak of brand word je onmiddellijk verwittigd, zodat je meteen de juiste actie kan ondernemen.

Veiligheid met Netatmo

ENTERTAINMENT

Stream je favoriete muziek en series naar de verschillende kamers – woonkamer, keuken, badkamer, terras, …  –  in je woning. 

Maak een afspraak in de Concept Store

Komt u graag eens een kijkje nemen in onze concept store? Laat hieronder uw gegevens achter en wij contacteren u voor een vrijblijvende afspraak.