logo
 

Italiaanse standaard

Op sommige centrale plekken in huis, zoals de living of de keuken, heeft u een heleboel schakelaars nodig: vijf knoppen voor de verlichting, één voor de rolluiken plus eentje voor het dimlicht. U kan deze lompe verzameling schakelaars vervangen door één compact en elegant model: de Italiaanse standaard.

Vanop 1 centrale plek in huis kunt u tot wel 7 functies bedienen: lichtschakelaars, rolluiken, drukknoppen en dimmers. Deze meervoudige schakelaar is bekend voor zijn stijlvolle drukknoppen en smalle lijnen, want geef toe, het oog wil ook wat. De combinatiemogelijkheden van deze Italiaan zijn onbeperkt waardoor het aantal schakelaars in je woning sterk daalt.

Ook de details van uw interieur verdienen aandacht

U schuimt tal van winkels af op zoek naar de juiste vloer, het mooiste behang of de perfecte verfkleur en slijt uren op Pinterest om uw interieur helemaal naar uw smaak vorm te geven? Bij de inrichting van het interieur ontsnappen lichtschakelaars en stopcontacten soms aan onze aandacht en dat terwijl een passende schakelaar een esthetische boost kan geven aan het geheel.

Ontdek 
de compacte 
mogelijkheden 
binnen 
het BTicino 
gamma

            

Ontdek ook...

Maak een afspraak in de Concept Store

Komt u graag eens een kijkje nemen in onze concept store? Laat hieronder uw gegevens achter en wij contacteren u voor een vrijblijvende afspraak.