logo
 

Delta Light

Delta Light® erkent de kracht van emotie in vormgeving, functionaliteit en toepassing. Licht is er om moraal te versterken, energie te stimuleren, prestaties te verbeteren en productiviteit te verhogen. Om boodschappen te versterken, aangenamer te leven, en vooral ook om mensen te begeesteren en te inspireren.

Onze collectie wordt bijna volledig vorm gegeven door een team van in-house designers. Dit creatieve proces wordt gedreven door uitgebreid trend- en marktonderzoek, nieuwe mogelijkheden door de evolutie van technologie en invloeden uit andere design gedreven sectoren en het dagelijkse leven.

OSRAM

Topkwaliteit is de som van ervaring, vakkennis en innovatie. Voor deze kerncompetenties staat het merk OSRAM al meer dan 100 jaar. Onze vooruitstrevende verlichtingsoplossingen met LED en OLED-systemen bewijzen dit.

OLED is een technologie die zowel productontwerpers als kunstenaars fascineert. Het werd geïntroduceerd door OSRAM met de belofte om ‘ruimte voor inspiratie’ te zijn. De organische LED zijn flinterdunne oppervlaktebronnen die volledig nieuwe ontwerpmogelijkheden en verlichtingsoplossingen bieden voor architecten en lichtontwerpers.

All-Vac

All-Vac Technology speelt een vooraanstaande rol op vlak van centrale reinigingssystemen en woningventilatie. De vraag naar gezonder wonen en het maximale comfort van onze klanten zijn onze voornaamste drijfveren. Vooral op het vlak van geruisloosheid en onderhoud trachten we voortdurend te innoveren.

Daarom gaan we steeds op zoek naar nieuwe technieken en de beste producten. Ook de samenwerking met onze klanten en leveranciers zijn voor ons een permanente bron van inspiratie. Het idee van kruisbestuiving door b Inspired kon dan ook meteen op ons enthousiasme rekenen. www.allvac.be

Maak een afspraak in de Concept Store

Komt u graag eens een kijkje nemen in onze concept store? Laat hieronder uw gegevens achter en wij contacteren u voor een vrijblijvende afspraak.