logo
 

De tijd dat een schakelaar beige en vierkant is ligt al lang achter ons. Vandaag zijn schakelaars en stopcontacten juweeltjes aan de wand.

De verschillende BTicino reeksen hebben een uitgebreide waaier aan kleuren, vormen en materialen die u oneindig kan combineren. U kan kiezen voor opvallende kleurrijke creaties die in het oog springen of net voor onopvallende schakelaars die volledig opgaan in het interieur. Houdt u van een strakke warme look? Kies dan voor natuurlijke schakelaars in hout. Voor een industriële look geven de metalen schakelaars uw interieur meer cachet.

Een echte eye-catcher in uw interieur zijn de ultra vlakke afwerkingen binnen het AIR gamma. LivingLight AIR is slechts 4,75mm dik en Axolute AIR spant de kroon met een minimale dikte van 3,5mm. In combinatie met de axiale bedieningen, creëren de AIR afdekplaten een strak en elegant design.

Ook de details van uw interieur verdienen aandacht.

U schuimt tal van winkels af op zoek naar de juiste vloer, het mooiste behang of de perfecte verfkleur en slijt uren op Pinterest om uw interieur helemaal naar uw smaak vorm te geven? Bij de inrichting van het interieur ontsnappen lichtschakelaars en stopcontacten soms aan onze aandacht en dat terwijl een passende schakelaar een esthetische boost kan geven aan het geheel.

Ontdek ze allemaal...

Ontdek ook...

Maak een afspraak in de Concept Store

Komt u graag eens een kijkje nemen in onze concept store? Laat hieronder uw gegevens achter en wij contacteren u voor een vrijblijvende afspraak.