logo
 
BTicino architect

We hebben iets gemeen.

Als architect bent u op zoek naar het evenwicht tussen het esthetische en het functionele. U heeft een scherpe visie en ontwerpt vooruit. BTicino is trendsetter op de markt van schakelaars, videofonie en domotica. We zijn steeds op zoek naar innovatieve slimme oplossingen die technologisch én stijlvol zijn. Samen met u vormen we de ideale match om het wonen van morgen nog aangenamer te maken.

Certified & Expert installateurs.

De technologie van schakelaars, videofonie en domotica evolueert razendsnel en er komt heel wat bij de installatie kijken. Als architect is het moeilijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen, daarom lanceert BTicino een kwaliteitslabel voor installateurs: BT Certified en BT Expert.
Onze installateurs krijgen regelmatig trainingen om op de hoogte te blijven van onze nieuwste producten en ontwikkelingen. U kan steeds op hen beroep doen voor advies of hulp bij uw plannen en realisaties.

BTicino expert

De BT Expert installateur is gespecialiseerd in de BTicino producten op alle domeinen en gebruikt BTicino exclusief als partner in zijn offertes of installaties.

Kies uw dichtstbijzijnde installateur.

BTicino Expert

De BT Certified installateur is gespecialiseerd in de BTicino producten op één of meerdere domeinen: schakelmateriaal, videofonie of domotica.

Kies uw dichtstbijzijnde installateur.

Driehoeksverhouding

Dankzij de unieke samenwerking tussen u als architect, onze gespecialiseerde installateurs en BTicino geniet u van tal van extra voordelen:

  • samenwerken met gespecialiseerde BTicino installateurs
  • advies of hulp bij al uw plannen
  • kwalitatieve producten en sterk design
  • een verhoogde garantieperiode (voor BT Expert 5 jaar en voor BT Certified 4 jaar)
  • steeds op de hoogte van de nieuwste producten
  • geen zorgen meer bij het realiseren van uw projecten
  • de Concept Store als persoonlijke showroom voor inspiratie of het testen van onze producten

     

Maak een afspraak in de Concept Store

Komt u graag eens een kijkje nemen in onze concept store? Laat hieronder uw gegevens achter en wij contacteren u voor een vrijblijvende afspraak.

 
1 Start 2 Complete