Het unieke comfort van MyHOME_Up

Het unieke comfort van MyHOME_Up

Zoiets willen we ook.

Installateur Rik Zwaenepoel renoveerde een oude hoeve en voorzag ze van alle moderne comfort, waaronder een MyHOME_Up-domoticasysteem. Potentiële klanten die de woning bezoeken, reageren allemaal op dezelfde manier: “Zoiets willen we ook.”

het-unieke-comfort-van-myhomeup

Die reactie hoeft niet te verwonderen. MyHOME_Up biedt de bewoners van een huis of appartement niets dan voordelen: het is gemakkelijk te programmeren, het is op afstand te bedienen en het verhoogt het comfort in belangrijke mate. Zo kun je via een touchscreen in de woning en een smartphone of tablet waar ook ter wereld de verlichting, verwarming, muziek, rolluiken, videofoon, camera’s, alarm en indien gewenst ook het fornuis in de keuken mee sturen.

En je kunt de woning ook nog eens indelen in verschillende zones. “Wij hebben hier 9 zones die we elk afzonderlijk kunnen programmeren”, zegt zoon Nicola Zwaenepoel. “Je kunt voor elke kamer een andere temperatuur instellen en in elke zone andere muziek beluisteren, mocht je dat willen. Het interessante is ook dat je allerlei scenario’s kunt samenstellen. Bijvoorbeeld vanaf een bepaald tijdstip de verlichting op 40%, de muziek in alle kamers op een bepaald radiostation, behalve in het salon want daar kijken we tv. Ons systeem is trouwens ook voorzien van de NUVO Hi-Fi Wireless oplossing waarmee we muziek via elk bestandsformaat dat de tablet of smartphone ondersteunt, kunnen afspelen.”

OOK EEN IDEALE OPLOSSING VOOR TWEEDE VERBLIJVEN

het-unieke-comfort-van-myhomeup

Precies omdat je alles op afstand kunt bedienen, is MyHOME_Up ook de aangewezen oplossing voor vakantiehuizen.

Rik Zwaenepoel: “Hier aan de kust richten we veel tweede verblijven in. De eigenaars komen meestal alleen in het weekend of een paar keer per jaar voor een korte periode. Dan is het natuurlijk interessant als je enkele uren voor je komst de verwarming al op de gewenste temperatuur kunt instellen en de gordijnen kunt opendoen. We hebben zelfs een klant die in Hong Kong woont, die hier een appartement op de zeedijk heeft en die de verwarming twee dagen voor hij komt op afstand aansteekt. En heel belangrijk ook voor tweede verblijven: met het systeem kun je de aanwezigheid van de bewoners simuleren.” De eigenaar van de woning kan als ‘administrator’ van het systeem ook andere mensen aanwijzen die het systeem, al dan niet op afstand, kunnen beheren.

Nicola Zwaenepoel: “Onze poetsvrouw heeft toegang maar alleen via het touchscreen in de woning, niet op afstand. We kennen gevallen van klanten die hun kleine kinderen ook de toegang op afstand gaven, maar dat heeft niet lang geduurd. Ze lieten hun klasgenootjes dan via hun smartphone zien wat ze allemaal konden doen, waarna ze vergaten het licht uit te doen of de gordijnen weer te sluiten. Het maakt in elk geval duidelijk dat het hele systeem eenvoudig te bedienen is.”

het-unieke-comfort-van-myhomeup

KEY PLAYERS

het-unieke-comfort-van-myhomeup

Nicola Zwaenepoel
Installateur

et-unieke-comfort-van-myhomeup

Pieter François
Account Manager Residential Legrand

KOM HET ZELF ONTDEKKEN IN DE CONCEPT STORE EN LAAT JE INSPIREREN

Showroom Diegem