logo
 

Sociaal

Het sociale engagement van Legrand vertaalt de wil van de vennootschap om de persoon in het centrum van de groepsontwikkeling te plaatsen. Enerzijds als werkgever, door in de werknemers te investeren (gezondheid en veiligheid, verscheidenheid, ontwikkeling van de human resources ...). Anderzijds, als sociale speler, door de toegang tot elektrische energie te bevorderen en vernieuwende oplossingen te ontwikkelen ter ondersteuning van de zelfstandigheid.

Ondersteuning van de zelfstandigheid bevorderen

Door product- en systeemassortimenten te ontwikkelen die het thuis wonen zo lang mogelijk natuurlijk en comfortabel maken.

Toegang tot elektrische energie ontwikkelen

Door ontwikkelingsprojecten te steunen en noodhulp te geven, in het bijzonder in het kader van het partnership met Elektriciens Zonder Grenzen, via de ontwikkeling van een productassortiment en specifieke oplossingen.

Investeren in medewerkers

Door bijzondere aandacht te besteden aan de werkomstandigheden van de werknemers en aan de verantwoordelijkheden van de werkgever en door te handelen in domeinen zoals gezondheid, veiligheid, verscheidenheid en ontwikkeling van de vakkennis.

Maak een afspraak in de Concept Store

Komt u graag eens een kijkje nemen in onze concept store? Laat hieronder uw gegevens achter en wij contacteren u voor een vrijblijvende afspraak.