logo
 

PROJECTEN


Jan en Isabelle zijn hardwerkende tweeverdieners met één dochtertje en hebben pas gebouwd op een mooi stuk grond. 


BTicino is volop bezig de markt van de conventionele elektrische installatie te veranderen in een digitale.


“MyHOME is het centraal zenuwstelsel van een huis”, aldus BTicino. “Dagelijkse handelingen verlopen automatisch en iedereen heeft de mogelijkheid om persoonlijke instellingen te programmeren.


Aan de Aalsterse Zeebergbrug werden de voormalige opslagplaatsen ‘Redt U Zelven’ verbouwd tot 6 lofts en 1 penthouse.


Op het drielandenpunt van de provincie Luxemburg is de zee veraf. Toch hebben de eigenaars van deze woning naar eigen zeggen een constant kust-gevoel.


In de weidse vlakten van het Pays de Gaume - gelegen tussen de Ardennen en de Elzas - bevindt zich het dorpje Bleid,een deelgemeente van Virton.


Het is midden oktober en de eerste sneeuwvlokken dalen neer in de Oostkantons. De winter begint hier vroeg.


MyHOME is het centraal zenuwstelsel van een huis. MyHOME kan echter meer aan dan enkel privéwoningen. Een recent project in Seraing is hiervan het bewijs.


Aan de oever van de Maas, met zicht op het Île Vas-t’y-Frotte, werkten BTicino en installateur Home Transform’ samen om het herenhuis volledig te renoveren.


Als eigenaar van een bouwbedrijf is het niet onlogisch dat Filip Van Kerschaever voor zijn eigen woning alleen maar het allerbeste wou. 


In een sterrenhotel staat of valt alles met de afwerking en moet men ook straffe antwoorden kunnen bieden op hedendaagse noden. 


Aan de oevers van een idyllisch meer in Waals-Brabant werd een grote villa omgebouwd tot vier ruime, luxueuze appartementen.


Met zuiderse gastvrijheid verwelkomt Diego Nieves ons in zijn zeer aantrekkelijke woning in Welkenraedt, niet ver van de Duitse grens. 


Vorig jaar vierden Rudolf en Jeanine nog hun gouden bruiloft. Ze wonen al sinds het prille begin in de woning die ze samen hebben gebouwd.
 


Uw woning automatiseren was nog nooit zo makkelijk.


BTicino gaat verder dan andere oplossingen.


Ellen is apotheker. Haar werk en privé lopen soms door elkaar, bijvoorbeeld als ze
van wacht is. 


Een hotel in Antwerpen. Het is hier een komen en gaan. Elke dag nieuwe gezichten, van de frivole toerist tot de strenge zakenman.


De architect heeft een visie. Hij ziet het gebouw, de poëzie tussen schouw en spouw. Schoonheid waarin wordt geleefd en gewerkt. 


Domotica installeren in een nieuwe of bestaande woning is in principe niet zo moeilijk… als je er iets van kent. 


De ouders van Nele (13) en Tim (15) hebben vorig jaar de knoop doorgehakt en eindelijk domotica in huis gehaald. 


Geert is een kranige vijftiger. Sinds zijn auto-ongeval medio jaren tachtig zit hij in een rolstoel. Maar hij is niet bij de pakken blijven zitten.


Nu de kinderen het huis uit zijn, hebben Hans en Christine meer tijd voor elkaar. Ze genieten nog altijd van een avondje uit, maar ze kijken er ook altijd naar uit om weer thuis te komen.
 

Maak een afspraak in de Concept Store

Komt u graag eens een kijkje nemen in onze concept store? Laat hieronder uw gegevens achter en wij contacteren u voor een vrijblijvende afspraak.