logo
 

Kristall

Zoekt u iets uniek? Een opvallende schakelaar of net een heel discreet model? De LivingLight Kristall schakelaar springt in het oog, of net helemaal niet. Hij heeft het allemaal. Deze knappe combinatie tussen design en technologie kunt u helemaal personaliseren. De Kristall afdekplaat is transparant, u kunt hem heel eenvoudig demonteren en er uw eigen accent aan geven: opvallend of net heel discreet.

Ontdek alle Kristall referenties in de online catalogus

Ontdek LivingLight

Montage Kristall

Waar is de schakelaar?

Houdt u er niet van als een schakelaar de stijl van uw muur doorbreekt? Gebruik dan hetzelfde behangpapier of dezelfde verf als uw muur, zo wordt de schakelaar helemaal één met uw interieur.

Creatief met schakelaars

Wilt u dat uw schakelaar de blikvanger in huis is? Kies dan voor een opvallend kleuraccent of patroon om meer contrast te krijgen. In de kinderkamer creëert u een speels effect door er een kindertekening van uw kleine kunstenaar in te plaatsen.

Kristall

Ook de details van uw interieur verdienen aandacht.

U schuimt tal van winkels af op zoek naar de juiste vloer, het mooiste behang of de perfecte verfkleur en slijt uren op Pinterest om uw interieur helemaal naar uw smaak vorm te geven? Bij de inrichting van het interieur ontsnappen lichtschakelaars en stopcontacten soms aan onze aandacht en dat terwijl een passende schakelaar een esthetische boost kan geven aan het geheel.

Ontdek ook...

Maak een afspraak in de Concept Store

Komt u graag eens een kijkje nemen in onze concept store? Laat hieronder uw gegevens achter en wij contacteren u voor een vrijblijvende afspraak.