logo
 

Het vlak stopcontact

BTicino versterkt zijn imago als design goeroe met het vlak stopcontact als designelement. Houdt u van strakke lijnen, een minimalistisch design en let u op details? Ontdek dan het vlak stopcontact. Hoe het werkt? Heel eenvoudig: als u een stekker in het stopcontact steekt, schuift het ronde gedeelte naar achter. Wanneer u de stekker opnieuw verwijdert, schuift het ronde gedeelte opnieuw naar voor, zodat het gelijk komt met de afdekplaat. Zijn strakke vormgeving voorkomt bovendien de ophoping van stof in het stopcontact en is gemakkelijker te reinigen dan een standaard stopcontact.

Ontdek het vlak stopcontact op ecataleg geschikt voor LivingLight en LivingLight AIR.

Ontdek het vlak stopcontact op ecataleg geschikt voor Axolute en Axolute AIR.

Ook de details van uw interieur verdienen aandacht.

U schuimt tal van winkels af op zoek naar de juiste vloer, het mooiste behang of de perfecte verfkleur en slijt uren op Pinterest om uw interieur helemaal naar uw smaak vorm te geven? Bij de inrichting van het interieur ontsnappen lichtschakelaars en stopcontacten soms aan onze aandacht en dat terwijl een passende schakelaar een esthetische boost kan geven aan het geheel.

Kies de perfecte
Afdekplaat

 

Ontdek ook...

Maak een afspraak in de Concept Store

Komt u graag eens een kijkje nemen in onze concept store? Laat hieronder uw gegevens achter en wij contacteren u voor een vrijblijvende afspraak.