sfeer image

Classe 300 EOS

Het kloppende hart van je thuis

De Classe 300EOS with Netatmo is de nieuwe 2-draads / handenvrije via wifi geconnecteerde intercom met geïntegreerde Amazon Alexa-spraakassistent.

Dankzij de Home + Security-app is het naast de videofoonoproep ook mogelijk om de veiligheidsoplossingen van Netatmo te beheren en op die manier een eenvoudig en slim beveiligingssysteem te creëren.

Vind een installateur  Download de brochure

Innovatief in design en functionaliteit.

Met een opvallend, verticaal en ultraslank, design dat voldoet aan de behoeften van het moderne interieur geeft deze binnenpost iedere woning een innovatieve look. En biedt daarnaast ook een unieke gebruikerservaring.

BTicino Classe 300EOS

5" touchscreen
Verticaal scherm voor een betere weergave van de oproeper

Gelaatsdetectie
Automatische centrering van de persoon op het scherm

Intuïtief gebruik
Net als een smartphone

Snelle tips
Om u te begeleiden en dynamische suggesties te doen

Slimme technologie voor een slimmer leven

Videofonie

In de eerste plaats is de Classe 300EOS een videofoon. Met dit toestel zie je wie er aan de deur staat en kan je de deur openen. Een handigheidje hier is dat je ook vanop afstand de deur kunt openen dankzij de Home + Security-applicatie. Daarnaast vind je binnen deze app ook een inzichtelijke tijdlijn die je een weergave geeft van alle gebeurtenissen.

Domotica

Naast videofonie kan je de Classe 300EOS ook als Smart Home-hub gebruiken en er verschillende Smart Home-toestellen aan koppelen zoals slimme schakelaars, slimme verlichting of andere toestellen zoals Smart-tv’s, huishoudapparatuur en muziekinstallaties.

Spraakbesturing

De Classe 300EOS is het eerste videofoonsysteem op de markt met een geïntegreerde spraakassistent. Voorlopig is Amazon Alexa enkel in het Engels beschikbaar, maar de spraakassistent creëert wel een enorm perspectief voor de besturing van al je Smart Home-producten en andere domotica.

Netatmo beveiliging

Naast de domotica-integratie kan je de Classe 300EOS ook koppelen aan de talloze veiligheidsoplossingen van Netatmo. Dankzij deze koppeling creëer je een gebruiksvriendelijk beveiligingssysteem voor in en rond je woning. Door de geconnecteerde installatie wordt het hele beveiligingssysteem inzichtelijk en kan het zowel spraakgestuurd als vanop afstand bediend worden.


Netatmo-oplossingen geïntegreerd in de Home+ Security-app


Toepasbaar in uw MyHOME domoticasysteem

Classe 300 EOS