logo
 

MyHOME domotica is zo’n beetje het centraal zenuwstelsel van je huis. Het zit in de muren en het hangt in de lucht, het is ermee verbonden als één van de onzichtbare pijlers. Het is dan ook belangrijk dat je je ideeën al mee integreert in de bouwplannen, vanaf het prille begin. Zo komt het systeem het best tot zijn recht, zowel esthetisch als functioneel.

Voor de zekerheid

Heb je de lichten nu uitgedaan of niet? Zijn de rolluiken naar beneden? Zou het fornuis nog aanstaan? Het strijkijzer heeft wel een ingebouwde veiligheid, maar toch…

Dit soort twijfels is definitief verleden tijd met MyHOME domotica. In een handomdraai worden tal van dagelijkse handelingen geautomatiseerd en dankzij de voorgeprogrammeerde scenario’s kan je op beide oren slapen.

 

BT_domotica

Voor ieder wat wils

Thuis, dat is samen wonen met verschillende personen en hun eigen voorkeuren. En klikt het niet, dan botst het. Behalve als het klikt, met BTicino. Want domotica maakt het mogelijk om persoonlijke instellingen te programmeren voor het licht, het geluid, de verwarming enzovoort.

Zo kunnen alle gezinsleden zich thuis voelen, op hun eigen manier genieten van hun persoonlijke ruimte en zichzelf zijn met respect voor elkaar.

Voor later

Als centraal besturingssysteem is je domotica het best geplaatst om uw energieverbruik te monitoren. Verwarming, koeling, warm water, sanitair, elektriciteit… MyHOME domotica biedt meetoplossingen voor elke energiesoort en elk type woning. Je kan het verbruik per vertrek bekijken en bijsturen indien nodig. Zo bespaar je energie, en dat is niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor het milieu en dus voor later, als de kinderen -en hun kinderen- groot zijn.

Het MyHome domoticasysteem van BTicino kan ook worden bediend via uw smartphone of tabletcomputer. En als je weet dat je er ook je videofonie- en alarmsysteem mee kan bedienen, dan weet je dat het goed zit.

Maak een afspraak in de Concept Store

Komt u graag eens een kijkje nemen in onze concept store? Laat hieronder uw gegevens achter en wij contacteren u voor een vrijblijvende afspraak.