sfeer image

HomeTouch 7"

Een nieuwe gebruikerservaring

Voortaan beschikt de gebruiker over één toestel voor domotica en videofonie, intuïtief te beheren en makkelijk te personaliseren vanuit de app op smartphone en tablet.

FAQ | Download de brochure

Hometouch herkent automatisch de MyHOME_Up-domotica-functies die op het systeem aanwezig zijn en maakt ze onmiddellijk beschikbaar.

Voeg de gewenste commando's toe aan het startscherm, kies uit automatiseringen, scenario's en videofoniefuncties en begin meteen met het besturen van uw woning.

VRAGEN?
Raadpleeg onze FAQ.

HomeTouch
HomeTouch

Met oog voor elk detail

Het 7" aanraakscherm in gepolijst glas zorgt voor een strakke en discrete look. Hierdoor past HomeTouch in elk type interieur van rustiek tot modern.

Eén uitvoering voor inbouw- of opbouw

Het HomeTouch design past perfect bij de smaak van uw klant en elke woonomgeving.

  1. Inbouwmontage met doos art. 3487
  2. Opbouwmontage
HomeTouch inbouw of opbouw

HomeTouch integratie

Eenvoudige inbedrijfstelling

Snel in te stellen! Nadat HomeTouch is verbonden met het MyHOME systeem, worden alle functies automatisch herkend door synchronisatie met MYHOMESERVER1. U hebt geen configuratiehulpmiddelen meer nodig.

Beheer MyHOME systeem

Dankzij een eenvoudige en onmiddellijke interface heeft u alle functies van het MyHOME-systeem binnen handbereik: verlichting, automatisering van rolluiken, temperatuur, muziekdistributie, scenario's en functies die kunnen worden bereikt met de integratie van apparaten en systemen van derden.

Naast het gebruik van het aanraakscherm, kan je alle domoticafuncties lokaal en op afstand beheren, met behulp van Android- of iOS-smartphone en de app Home + Control.

HomeTouch beheer MyHOME-Up
HomeTouch Door Entry

Beheer videofonie

HOMETOUCH integreert perfect met het tweedraads videofonie-systeem.

Naast de controle van het domoticasysteem, is HOMETOUCH ook een geconnecteerde binnenpost waarmee u gesprekken zowel lokaal als vanaf smartphones kunt beheren dankzij de gratis app Door Entry For HOMETOUCH.

Productreferenties

3487
MH - inbouwdoos voor 7"-scherm HOMETOUCH

Meer info

3488
MH - 7" Touchscreen HOMETOUCH

Meer info

3488W
MH - 7" Touchscreen HOMETOUCH witte kleur

Meer info

346020
Voeding 2 draads 600mA SCS

Meer info