Legrand Group Academy

Opleidingen voor professionelen

Legrand Group Academy-opleidingen worden steeds gegeven door docenten met een grondige kennis van het product en aan de hand van een professionele syllabus of catalogi. Met het modulaire opleidingssysteem van de Legrand Group volgt u de opleiding die u interesseert. Ontdek ze allemaal!

Opleidingen

MyHome_Up domotica

Domotica was nog nooit zo gemakkelijk! De configuratie van alle toestellen kan voortaan gebeuren met behulp van één enkele software. Kom MyHOME_Up ontdekken tijdens een van onze opleidingsdagen bij u in de buurt.

Opleidingen 2020

  • 06/02/2020 >> Online opleiding

Videofonie

BTicino is zonder enige twijfel marktleider op het vlak van parlofonie en videofonie. Daarom wordt het gamma ook regelmatig uitgebreid met nieuwe producten. Vanzelfsprekend voorziet BTicino opleidingen voor nieuwkomers en updatecursussen voor gevestigde installateurs.

Opleidingen 2020

  • 28/01/2020 >> Online opleiding

Smart Home Solutions

De geconnecteerde woning is een realiteit. De smartphone bedient steeds meer apparaten in de woning. Ik bedien mijn elektrische apparaten met mijn stem. Mijn woning communiceert met mij. Legrand speelt hierop in en stelt een een volledig gamma van geconnecteerde producten voor.

 

Opleidingen 2020

  • 18/03/2020 >> Online opleiding
  • 14/10/2020 >> Online opleiding