Legrand Group Academy

Opleidingen voor professionelen

Legrand Group Academy-opleidingen worden steeds gegeven door docenten met een grondige kennis van het product en aan de hand van een professionele syllabus of catalogi. Met het modulaire opleidingssysteem van de Legrand Group volgt u de opleiding die u interesseert. Ontdek ze allemaal!

Opleidingen

Videofonie, geïnstalleerd in een handomdraai

De geconnecteerde videofonie-oplossingen van Legrand bieden de gebruiker extra comfort en veiligheid.

Bezoekers worden gesignaleerd met een waarschuwing op de smartphone van de bewoner. Een boodschap doorgeven? Makkelijk via de smartphone, waar men zich ook bevindt. Overtuigd van de voordelen voor de gebruiker? Ook voor u als installateur hebben videofonie-oplossingen heel wat pluspunten. De installatie van een 2-draadssysteem is kinderspel.

Jos Houbrechts, Application Engineer bij Legrand loopt u in deze online training vlot door de basisregels en overloopt de samenstelling van de installatie stap voor stap. Alle functies, uitbreidingen en toepassingen van het systeem komen aan bod, inclusief de configuratie (fysisch of virtueel).

Videofonie

  • Do. 3 juni - 09.30 - 11.00 uur

Een Smart Home creëren? Makkelijk met Legrand!

Hoe maakt u van een huis een Smart Home? Met ingewikkelde bekabeling? Met een installatie waarvoor u het pleisterwerk moet openslijpen? Met systemen die niet op elkaar aansluiten? Of moet het vooral duur en veel gedoe zijn?

De Smart Home-oplossingen van Legrand zijn makkelijk te installeren (draadloos of op het bestaande netwerk), makkelijk in gebruik, makkelijk uitbreidbaar en alles ook nog 'ns makkelijker binnen budget dan u zou denken.

Tijdens de online training van Laurent Dupan, Application Engineer Home Automation & Access Control, maakt u kennis met de systemen en mogelijkheden van Living Now with Netatmo, Valena Next with Netatmo, Netatmo Pro, Connected cabinet, Voice assistants.

Smart Home Solutions

  • Wo. 26 mei - 09.30 - 11.00 uur

 

Een geautomatiseerde woning in een klik met het MyHOME_Up domoticasysteem

De installatie van geconnecteerde apparaten ging nog nooit zo snel dankzij het modulaire en laagdrempelige MyHOME_Up domoticasysteem. Eén simpele app zet u als installateur én de eindklant snel op weg naar een geautomatiseerde woning. Wat u mag verwachten van de online training? Jos Houbrechts, Application Engineer bij Legrand, neemt u mee vanaf de basis en biedt u inzichten in de opbouw van het systeem, de verschillende basiscomponenten en hun configuratie.

MyHOME_UP

  • Di. 18 mei - 9.30 - 11.00 uur