logo
 
Binnenposten
Classe300 X13E

Classe 300 X13E

Eenvoudig, geconnecteerd en modern

Classe 300 X13E is de nieuwe videofoon, die een moderne look combineert met innovatieve functies. Via de geïntegreerde Wifi-verbinding en een specifieke applicatie kan de videofoon verbonden worden met de smartphone.

Alle basisfuncties, die men terugvindt op het 7”-touchscreen, zijn ook beschikbaar via de applicatie. Classe 300 X13E is alles wat je van een typisch “Internet of Things” product mag verwachten.

Classe 300 binnenposten

Handenvrije videofoon met 7" touchscreen

De Classe 300 binnenposten met touchscreen combineren design en esthetiek met een waaier aan gebruiksmogelijkheden. Het toestel bestaat in 2 verschillende afwerkingen, wit en anthraciet. In functie van de installatie kan gekozen worden voor zowel murale montage, als montage op tafelstandaard. Naast de basisversie in twee kleuren is er ook een wit toestel met geheugenfunctie voor het registreren van de oproepen aan het deurstation. 

Classe 100 binnenposten

Ongeziene mogelijkheden

Het gamma Classe 100 binnenposten biedt ongeziene mogelijkheden in functionaliteit en montage. De 4 basisfuncties samen met de 4 programmeerbare toetsen zorgen voor een intuïtief en veelzijdige bediening. Er zijn 4 modellen verkrijgbaar. Van de traditionele parlofoon met hoorn tot één toestel voor videofonie en visualistatie van energieverbruik.

Maak een afspraak in de Concept Store

Komt u graag eens een kijkje nemen in onze concept store? Laat hieronder uw gegevens achter en wij contacteren u voor een vrijblijvende afspraak.