Smart Story bewaking

Hou je woning in het oog

en voel je veiliger

Bescherm uw woning langs binnen en langs buiten met de intelligente camera’s van Netatmo. Bij inbraak waarschuwen ze u in real-time op uw smartphone. De opgeslagen video’s, alle functies en de updates zijn altijd beschikbaar, zonder abonnement. U kunt ze ook koppelen aan uw videofoon en de Door Entry-app via de binnenmodule van uw deuropener.

"Ik word in real-time gewaarschuwd
en kan altijd zien wat er in en rond mijn huis gebeurt
dankzij de Netatmo Security-app".

Sommige functies zijn beschikbaar in de Door Entry-app.

Netatmo app bewaking

Volg in real-time wat er thuis gebeurt

Netatmo binnencamera

Intelligente binnencamera van Netatmo

Via de intelligente smartphonemeldingen van de Security-app van Netatmo waarschuwt uw binnencamera u in real-time voor indringers. Dankzij de gezichtsherkenning en de detectie van dieren kan de camera een onderscheid maken tussen bekende en onbekende personen, en dieren herkennen. Stel zelf in welke meldingen u wil ontvangen.

Bescherm de privacy van uw vrienden en familie, door de camera zo in te stellen dat u over hen geen meldingen ontvangt en ze niet gefilmd worden.

Volg in real time wat er gebeurt rondom uw huis

Intelligente buitencamera van Netatmo

Met de buitencamera ziet u wat er gebeurt aan uw voordeur of in uw tuin en dit in real-time.
De camera onderscheidt personen, dieren en auto's en waarschuwt u in real-time wanneer een onbekende persoon of auto uw eigendom betreedt, via de Security-app van Netatmo.
Het intelligente ledverlichtingssysteem helpt indringers af te schrikken en is ook handig wanneer u ‘s nachts thuiskomt.

Netamo buitencamera