sfeer image

Ledverlichting

Mooi en functioneel

Ledlampen zorgen voor een echte revolutie op het vlak van verlichting en energie. Niet alleen heeft u met ledlampen de verlichting beter onder controle, ze zijn bovendien energie-efficiënter. Door hun lage verbruik garanderen ze een aanzienlijke energiebesparing. De LED-oplossingen van BTicino laten zich eenvoudig aanpassen aan verschillende situaties. Zo kunt u elke kamer in huis nog gezelliger en comfortabeler maken.

Een vleugje design voor de verlichting van uw huis

Met de BTicino-verlichting zorgt u voor meer comfort en veiligheid waar en wanneer u wilt. Kijk even mee wat u kunt doen met veilige oriëntatieverlichting voor de trap en de hal. Of met richtbare spots om uw werkplek feilloos te verlichten. En wat dacht u van veiligheidsverlichting die al dan niet uitneembaar is? Naast comfort en veiligheid is ook het design van deze hedendaagse verlichting een opsteker voor uw huis. Welke stijl u ook kiest, u vindt zeker een afwerking die bij u past.

LED orientatieverlichting

Oriëntatieverlichting: comfort en veiligheid

LED oriëntatieverlichting

Makkelijk en veilig de weg in huis vinden zonder uw huisgenoten wakker te maken. Dat kan met de decoratieve oriëntatieverlichting van BTicino, waarbij u de algemene verlichting rustig uitlaat. Deze geïntegreerde verlichting is ook een geweldige sfeermaker in de kamer of de hal.

De verlichting inschakelen doet u met behulp van een klassieke schakelaar of u kunt opteren voor een automatische schakelaar met bewegingsdetector. Het licht gaat dan automatisch aan als iemand in de buurt komt en schakelt vanzelf uit wanneer er zich niemand meer in de ruimte bevindt.

De oriëntatieverlichting bevat energiezuinige LEDs die een ultralange levensduur van +/- 50.000 uur hebben en is beschikbaar in de reeksen Living Now, LivingLight en Axolute.

LivingLight richtbare spot

Richtbare spot: werkplek feilloos verlicht

Richtbare spot

De richtbare spot van BTicino is ideaal voor in de keuken of de werkkamer. Hij kan boven een bureau of werkblad gemonteerd worden en is 360° draaibaar. U kunt de richtbare spot in- en uitschakelen met een klassieke schakelaar of kiezen voor een automatische schakelaar met bewegingsdetector. Handig: het licht gaat automatisch aan wanneer u de ruimte betreedt en dooft vanzelf wanneer er even geen beweging gedetecteerd wordt.

Richtbare spot

De richtbare spot bevat LEDs met een laag energieverbruik van 2,8 Watt en heeft een zeer lange levensduur van +/- 50.000 uur. De richtbare spot is beschikbaar in de reeksen LivingLight en Axolute.

Leeslamp: intens of gedimd licht

Een goed boek lezen net voor het slapengaan werkt heerlijk ontspannend. De garantie voor een zalige nachtrust. Het BTicino-leeslampje heeft een ingebouwde dimmerfunctie. Zo bepaalt u zelf de lichtintensiteit. U kunt deze leeslamp op het hoofdeinde monteren en richten met de soepele arm. In- en uitschakelen of dimmen doet u met een druk op de knop of via een gewone schakelaar aan de ingang van de kamer.

Beschikbaar in de reeksen Living Now: wit, zand en zwart, LivingLight en Axolute: wit, Tech en antraciet. De flexibele arm is altijd aluminiumkleurig.  

Leeslamp

Mooi meegenomen: dit leeslampje is energiezuining! Het is voorzien van leds met een lichtstroom van 110 lumen - het equivalent van een 15W gloeilamp - en heeft een levensduur van +/- 40.000 uur.

Veiligheidsverlichting: helpt u uit de nood

Onvoorziene situaties het hoofd bieden.
Als de stroom uitvalt, is het pikdonker. Niet zo leuk en niet erg veilig. In plaats van op zoek te gaan naar lucifers en kaarsen brengt de ingebouwde veiligheidsverlichting van BTicino licht in de duisternis. In geval van een stroomonderbreking wordt deze verlichting onmiddellijk geactiveerd. Zo bent u zeker van 2 uur ledverlichting. De noodverlichting bestaat zowel in vaste als uitneembare uitvoering.

Noodverlichting: vast of uitneembaar

Uitneembare noodverlichting

Maak kennis met de nieuwe verwijderbare LED-zaklamp die zich perfect vlak in de muur integreert. Bij een stroompanne licht deze noodverlichting automatisch op, als de ON-OFF-knop op ON staat. U kunt de lamp uit haar sokkel nemen en gebruiken als zaklampje. Duw er eenvoudigweg op en de lamp komt uit haar sokkel met het intuïtieve push & pull. Ideaal om bijvoorbeeld veilig de trap af te gaan. Heeft u tijdelijk meer licht nodig? Duw dan op de ‘spotlight’-knop. Met een druk op de OFF-knop schakelt u de LED manueel uit.

Deze noodverlichting is voorzien van een LED-lampje met een lichtstroom van 110 lumen, het equivalent van een 15 W gloeilamp. De batterij heeft een autonomie van 2 uur en is volledig opgeladen na 48 uur.

Living Now uitneembare noodverlichting
LivingLight noodverlichting

Beschikbaar in de gamma’s Living Now, LivingLight en Axolute in onze online catalogus.

Living Now vaste noodverlichting

Vaste noodverlichting

Bij een stroomonderbreking licht dit apparaat automatisch op. Is er opnieuw stroom? Dan schakelt het zichzelf automatisch weer uit.
Deze noodverlichting is bijzonder compact, 1 module, en kan naast een stopcontact of schakelaar gemonteerd worden.

Beschikbaar in de reeksen Living Now, LivingLight en Axolute.