logo
 

ECOLOGISCH • Energy saving switch

"De altijd hetzelfde liedje korte metten maker"

U neemt al eens de fiets, plukt basilicum uit uw eigen kruidentuin, eet bio fruit bij uw muesli en heeft al eens nagedacht over een hybride auto. U heeft namelijk respect voor het milieu en kiest daarom voor een meer bewuste, ecologische levenswijze. Wij ook.

U had er misschien nog niet bij stilgestaan, maar naast alle lichten doven voor het slapengaan, zijn er nog makkelijke oplossingen om minder energie te verbruiken. Zoals kiezen voor de juiste functies.

Gedaan met roepen naar de kinderen als ze alweer vergeten zijn het licht uit te doen.

Bespreek de talloze ecologische mogelijkheden met uw installateur en u wordt vanzelf beloond door de dalende cijfers op uw energiefactuur.

Energy Saving Switch | LivingLight | Witte afwerking

Energy Saving Switch

De Energy Saving Switch werkt als een gewone schakelaar, maar dooft automatisch het licht als er geen beweging meer is in de ruimte. Ideaal voor in de gang, de berging of zelfs de speelkamer.

Met de "De altijd hetzelfde liedje korte metten maker" hoeft u niet meer te roepen en bespaart u moeiteloos op uw energieverbruik.

Klik hier voor meer productinfo

Of zoek een verdeler/installateur in uw buurt.

 

Maak een afspraak in de Concept Store

Komt u graag eens een kijkje nemen in onze concept store? Laat hieronder uw gegevens achter en wij contacteren u voor een vrijblijvende afspraak.