Home + Project voor MyHOME installaties

Home + Project voor MyHOME installaties

Configureer een Smart Home op afstand

Het MyHOME systeem evolueerde voor een performatere controle over een slimme woning. Met de nieuwe bijbehorende app Home + Project kunt u nieuwe installaties ontwerpen, configureren en beheren van op afstand. MyHOME bestaat uit verschillende apps voor u en uw klant om een gepersonaliseerde-, eenvoudige-, functionelere en slimme ervaring te bieden.

Met alle voordelen van het BUS-systeem en met dezelfde installatiemethoden, beschikt u over meer flexibiliteit, schaalbaarheid en aanpasbaarheid van uw projecten. Dit alles zal u in staat stellen om op professionele wijze aan de behoeften van uw klanten te voldoen.

MyHOME-apps-voor-installateur-en-eindklant

 

app-icoon-home-plus-projects

De nieuwe app Home + Project. Een app speciaal ontworpen voor installateurs. Design en configureer MyHOME installaties met verrassende eenvoud.

  • Unieke tool beschikbaar in twee versies om uw werk te vereenvoudigen: gebruik de desktopversie op uw kantoor en de mobiele versie op uw smartphone ter plaatse
  • Bespaar tijd en dubliceer gemakkelijk uw projecten met de Copy/Paste functie
  • Deel uw projecten met uw collega's
  • Maak ter plaatse verbinding met het te configureren systeem, zelfs zonder internetconnectie
  • Lever uw klant een installatie die al werkt en klaar is voor gebruik
  • Creëer een altijd toegankelijke database van al uw projecten

Google play store logo

Apple Store logo


 

Via mobiel en/of desktop

1. Design de installatie op kantoor of direct on-site. U maakt het projet aan in de app of op uw desktop waarna u een overzicht van kamers toevoegd en de lijst van objecten aanmaakt.

Voordeel: u kunt zelfde items kopiëren/plakken, gepersonaliseerde tags toevoegen, een database bijhouden van al uw projecten, een gedetailleerde weergave toevoegen en zelfs op kamerniveau een project bekijken.

2. On-site configuratie: maak verbinding met de installatie, koppel de apparaten en creëer scenario's.

Voordeel: u kunt connecteren met de server zelfs zonder internettoegang.

3.Aflevering van de installatie aan de klant.

Voordeel: u bespaart tijd en uw klant heeft een werkend MyHOME systeem die hij met de app Home + Control kan bedienen.

app-home-plus-projects-mobiele-app-en-desktop-programma

 

app-home-plus-control-details

Ontwerpen en aanpassen van projecten

Dankzij de handige kopieren/plakken functie hoeft u niet iedere keer een nieuwe installatie van nul aan te maken. U kunt een soortgelijk project kopiëren en en alleen de wijzigingen aanbrengen die nodig zijn. Dit is erg handig en bespaart u tijd, vooral bij het ontwerpen van projecten met meerdere appartementen of huizen.


 

Cluster, beheer en deel uw projecten

U kunt een of meer tags of trefwoorden aan elk project koppelen: bijvoorbeeld per type huis (villa of appartement), om de verdieping van een appartement te identificeren, enz. Zo kunt u gelijksoortige projecten clusteren of alleen de configuraties filteren die u interesseren: het beheer van uw projecten was nog nooit zo eenvoudig! Bovendien kunt u uw werk nog efficiënter beheren door projecten te delen met uw collega's.


 

Alle projectinformatie in een oogopslag

Door één enkel project te selecteren krijgt u onmiddellijk toegang tot het volledige overzicht van de volledige installatie: aantal kamers, geïnstalleerde toestellen, serverinstellingen, ingestelde scenario's, enz. U kunt ook de status van het systeem controleren, wijzigingen aanbrengen (kamers en/of toestellen toevoegen en verwijderen, enz.) alsook notities en nuttige documenten invoeren.

Ook op kamerniveau ziet u welke type producten gekoppeld zijn net zoals het aantal, de status en de configuratie van elk product.

home-projects-project-robinson

 

Configureer on site met de mobiele app

  • Selecteer een bestaand project of creeër een nieuw project
  • Connecteer Home + Projects met het systeem via de lokale wifi van de server (geleverd door de Classe 300EOS met Netatmo of via een toegangspunt) en start het configuratieproces van het systeem
MyHOME-home-project-creeer-nieuw
  • Maak een lijst aan van kamers en objecten. Wanneer u al lijsten heeft gemaakt in de desktop versie van de app vindt u deze automatisch terug in de mobiele applicatie.
  • Als laatste vindt u ook een lijst van actuatoren en opdrachten terug.
home-plus-project-lijst-van-kamers-en-objecten

 

Laat de MyHOME installatie werkend achter voor uw klant

MyHOME-laat-het-werkend-achter-voor-uw-klanten

Zodra de configuratie is voltooid, is het systeem klaar. Het enige wat uw klant hoeft te doen is de Home + Control en Home + Security apps te downloaden en te beginnen met huis te beheren!

Lees hier hoe de vernieuwde MyHOME installatie werkt voor uw klanten.


 

Hoe zit het systeem technisch in elkaar?

De MyHOME installatie kunt u installeren op twee manieren. Het enige verschil tussen deze twee opties is dat de gateway waarmee uw systeem verbonden is verschilt. De eerste mogelijkheid is de optie waarbij u kiest voor de MYHOMESERVER1. Deze server bevindt zich in de verdeelkast en kan gebruikt worden in combinatie met het touchscreen HomeTouch. Bij de nieuwste oplossing, waarbij u kiest voor de Classe 300 EOS heeft u deze modulaire server niet nodig. De Classe 300 EOS is dan tegelijkertijd touchscreen en server in één.

MyHOME-technisch-schema-met-classe-300-eos

Wat het MyHOME systeem nog slimmer maakt is dat de intercom Classe 300 EOS vanaf januari 2023 ook als server gebruikt kan worden, dit is de tweede manier die u kunt kiezen om uw woning slim te maken. Kom hier meer te weten over de Classe 300 EOS en haar mogelijkheden.

Technische-schema-my-home-combinatie-hometouch

Het MyHOME domoticasysteem werkt al jaren met de MYHOMESERVER1 als gateway. U kunt dus nog steeds op uw vertrouwde manier te werk gaan. De MYHOMESERVER1 moet juist voorzien zijn van nieuwe firmware. In bovenstaand schema leggen we u uit hoe het systeem met de HomeTouch en MYHOMESERVER1 in elkaar zit.