sfeer image

LivingLight AIR

BTicino's thin revolution
product image

LivingLight AIR

BTicino's thin revolution

Met een dikte van minder dan 5 mm en een verfijnde en exclusieve selectie van afwerkingen en materialen, staan Livinglight Air en Axolute Air aan de top betreffende design en esthetische innovatie.

Download de brochure

Axolute Air

Axolute AIR

De Axolute Air afdekplaten springen in het oog en hebben tegelijkertijd een minimalistisch design. De extra dunne (3,5 mm) metalen afdekplaten accentueren de minimalistische esthetiek. Een perfecte integratie in elke hedendaagse woning is het resultaat.

LivingLight AIR

LivingLight AIR

Met LivingLight Air vormt BTicino de perfecte combinatie tussen exclusief design, technologische innovatie en creatieve functionaliteit. Want met slechts 4.75 mm dikte zijn deze afdekplaten verrassend vlak en met hun licht gebogen vorm zorgen ze voor een modern accessoire in elk interieur.

AIR

Afdekplaten

MONOCHROME AFWERKINGEN

Bij deze AIR-afdekplaten is de kleur perfect afgestemd op de afwerking van de axiale bedieningen. Geniet van een witte, Tech of antraciete afwerking.

Axolute Air monochrome

Axolute AIR

LivingLight monochrome

LivingLight AIR


SOFT AFWERKINGEN

Soft afwerkingen hebben een matte, zachte afwerking. De afwerkingen stralen rust uit in het interieur en voelen aangenaam aan. Stijlvol, strak en sober.

Axolute Air Soft

Axolute AIR

LivingLight AIR

LivingLight AIR


BRUSHED AFWERKINGEN

De Brushed afdekplaten zijn de perfecte combinatie van natuurlijke afwerkingen met een ruw karakter. De metaalkleurige, geborstelde afwerkingen zorgen voor een echte eye-catcher in uw interieur.

Axolute Air brushed

Axolute AIR brushed

LivingLight AIR brushed

LivingLight AIR


BRIGHT AFWERKINGEN

Binnen LivingLight AIR zijn er ook nog de Bright afwerkingen: Geef uw interieur een persoonlijke toets met de glanzende afwerkingen zwart Tin of wit Palladium of met een matte afwerking met Mat goud, Mat nikkel of Parelwit.

LivingLight AIR

Axiale bedieningen

Zowel voor LivingLight Air als Axolute Air bestaan er axiale bedieningen, elementen die extra bijdragen aan een minimalistisch, egaal en vlak geheel. Bedieningen die steeds in hun zelfde stand terugkeren.

AIR axiale bedieningen

AIR italiaanse standaard

Het elegante Italiaanse design

  • Steeds italiaanse standaard
  • Compact en elegant
  • Dunne afdekplaten
  • Minimalistische look

Binnen Axolute AIR bestaat er naast de traditionele modulariteit een asymmetrische variant in een versie met twee modules.